Resultaten voor nagelstudio amstelveen

nagelstudio amstelveen
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Amstelveen, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
4.4 6 reviews. Ben je op zoek naar een nagelstudio in Amstelveen waar je terechtkunt voor acryl, gel en GelColor? Dan zit je goed bij Michelle Turner Beauty Artist. Zij komt oorspronkelijk uit Engeland en is sinds 1999 in bezit van het diploma Nail Feet van CND.
Catwalk Nails Fashion Studio Amstelveen.
Wij hopen u graag binnenkort te verwelkomen in onze studio in Amstelveen. Het is niet vereist om een afspraak te maken, maar wij adviseren u van tevoren een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van uw behandeling op die tijd.
Tiffany Nails Nagelstudio Amstelveen 12 recensies 63 foto's' Facebook.
31 6 26478811. Openingstijden: 1200: 2000.: The Fashion Boulevard. Universal Nails Amstelveen. Nagelstudio's' in Amstelveen. Plaatsen Amstelveen Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Nagelstudio Tiffany Nails. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Tiffany Nails Uw Schoonheidssalon voor Amstelveen eo!
Niet alleen op je werk, maar ook als je uitgaat, als je op vakantie gaat, als je gaat trouwen, voor een andere feestelijke gelegenheid of gewoon om jezelf eens lekker te laten verwennen. Je zult tevreden zijn na de behandeling, gegarandeerd! Waarom Tiffany Nails Amstelveen.
Gellak manicure in Amstelveen, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Ben je op zoek naar een nagelstudio in Amstelveen waar je terechtkunt voor acryl, gel en GelColor? Dan zit je goed bij Michelle Turner Beauty Artist. Zij komt oorspronkelijk uit Engeland en is sinds 1999 in bezit van het diploma Nail Feet van CND.
Nagelstudiootje.
Een leuk idee voor iemand die bijvoorbeeld gaat trouwen, jarig is of zomaar. Bekijk onze prijslijst voor alle mogelijkheden. Je bent van harte welkom in onze nagelstudio in Amstelveen in Winkelcentrum Kostverlorenhof 59. Dit winkelcentrum ligt op de grens met Amsterdam Buitenveldert.
NAGELSTUDIO AMSTELVEEN Michelle Turner OPI CND.
Nagelstudio / Wimpersalon in Amstelveen. Zoekt u naar een nagelstudio in Amstelveen of op Locatie waar u terecht kan voor acryl solar CND, OPI nagels, wenkbrauwen shapen of wimperextensions. Michelle kan u van dienst zijn met OPI gelcolor die uw nagels lange tijd mooi houden.
Home.
Wij zijn open! Mai Nagelstudio Amstelveen. 1181 ZM Amstelveen. nabij fontijn tussen ING en entree 6. telefoon: 020-3626189 of 06-46977489. Wij stellen het op prijs als u een afspraak maakt, maar ook zonder bent u welkom. Copyright 2017 Nagelstudio Mai.

Contacteer ons