Meer resultaten voor nagelstudio tilburg

nagelstudio tilburg
Nagelstudio Nails by Rosa Tilburg.
Nagelstudio in Tilburg. Nails By Rosa is de gezelligste nagelstudio in Tilburg! Wij bieden diverse behandelingen op het gebied van kunstnagels en wimpers. Daarnaast bieden wij een opleiding voor nagelstylisten aan en zijn wij officieel distributeur van glamour nagelproducten. In onze nagelstudio aan de Korvelseweg kun je terecht voor.:
VN Nails Tilburg VN Nails.
Na een lange zoektocht eindelijk weer een goede salon gevonden met vakkundige nagelstylisten. 2015 VN Nails. Kies uw gewenste behandelingen. Gellak Solar nagels Solar nagels Gellak Opvullen nagels Nail Art 3D Nail Art Nagels vijlen lakken Manicure lakken Manicure gellak Pedicure Pedicure manicure Pedicure gellak.
Nagelsalon Elegant Tilburg.
Kadobon Afspraak maken. Feestje en Training. Gezonde stijlvolle nagels. Nagelstudio Elegant Tilburg geeft om uw nagels. Zou het niet geweldig zijn om sterke gelnagels te hebben, zonder uw natuurlijke nagel te beschadigen? Dit kan bij Elegant Tilburg op een duurzame manier.
Nagelstudio Tilburg Beauty Center Annabell in Tilburg.
Werken bij Annabell Beauty Center. Voor een manicure in Tilburg gaat u naar Beauty Center Annabell. Onze beauty-specialisten verzorgen uw handen graag tot in de puntjes. Uw handen zijn immers uw visitekaartje, dus zorgen wij graag dat ze er stralend uitzien.
Nagelsalon Good Looks.
een mooie strakke french manicure in wit of een glitterkleurtje., Sinds oktober 2006 ben ik nagelstyliste. Mijn opleidingen en aanvullende workshops heb ik gevolgd bij 10fornails te Tilburg en Pika-Nails te Moergestel. Tijdens de nagelbehandelingen worden producten van CND en Mistero Milano gebruikt.
Steffi's' Nails More in Tilburg, de nagelsalon voor uw gelnagels.
Nagelsalon Steffi's' Nails More in Tilburg biedt verschillende nagelbehandelingen, zoals nailart, gellak, acryl en gelnagels. Ook wimperextensions worden met dezelfde precisie aangebracht zodat u wekenlang plezier heeft van verleidelijke, lange en volle wimpers. In de kleinschalige nagelsalon staan service en hygiƫne centraal.

Zo kunt u snel en tevreden de nagelstudio weer verlaten. Magnetic Nail Design Treatments. Vanzelfsprekend kunt u bij ons de verzorgende nagelproducten van CND aanschaffenzodat, u zeker weet dat u de juiste producten voor uw nagels en handen heeft. 5011 LE Tilburg.
Nagelstudio Tilburg Nails By Rosa.
Nagelstudio in Tilburg. Nails By Rosa is de gezelligste nagelstudio in Tilburg! Wij bieden diverse behandelingen op het gebied van nagels en make-up. Daarnaast bieden wij een opleiding voor nagelstylisten en zijn wij officieel distributeur van Glamour nagelproducten. In onze professionele nagelstudio aan de Korvelseweg kun je terecht voor.:

Contacteer ons