Meer resultaten voor Opleiding kunstnagels

Opleiding kunstnagels
Leer gelnagels zetten tijdens de basisopleiding gelnagels bij ProNails.
Op die manier kan je de investering die je voor de opleiding maakte onmiddellijk terugverdienen. Meer informatie over de opleiding en de verschillende opleidingscentra vind je op de website. opleiding gelnagels, gelnagels zetten, gelnagels leren zetten, gelnagels opleiding, zelf gelnagels zetten, cursus gelnagels, cursus gelnagels zetten.
Opleiding Gelnagels De Schoonheidsschool.
Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Tijdens deze opleiding leer je alles over het plaatsen, bijwerken en verwijderen van Gelnagels. Je doet kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel.
Basisopleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Wat leer je tijdens de opleiding nagelstyliste? De basisopleiding bestaat uit een boeiende reeks lessen 48h. op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je gelnagels plaatsen als een echte professional.
Nagelstylist Encora.
Je leert kunstnagels bevestigen, afwerken en bijwerken tot in de allerfijnste details. In deze opleiding start je met praktische training in gel en acryl werken op tijd, het correct verwijderen van een vorig set en de kunstnagels in de perfecte vorm krijgen zowel met de vijl als met het freestoestel.
Opleiding Kunstnagelstylist basistechnieken Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Ben je op zoek naar een creatief en veelzijdig beroep in de persoonlijke verzorging? Wil je alles leren over kunstnagels en manicure? Volg dan de kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleiding tot kunstnagelstylist! Deze modulaire opleiding zorgt ervoor dat je de verschillende technieken onder professionele begeleiding kunt aanleren en inoefenen.
Kunstnagelstylist SYNTRA Limburg.
Opleidingen Favorite Afdrukken Bekijk video. De wereld van de kunstnagels zit duidelijk in de lift. In deze modulaire opleiding tot volwaardig kunstnagelstyliste leer je op eigen tempo en volgens eigen mogelijkheden de knepen van het vak van professionals. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen?
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
DEZE OPLEIDING DUURT 1 CURSUSJAAR gemiddeld 2 lesmomenten per week. Module 1 basistechnieken kunstnagels 8 sessies, 32 uur. anatomie en pathologie van de nagel. voorbereiding voor het plaatsen van kunstnagels. Module 2 acrylkunstnagels 16 sessies, 64 uur. acrylproducten: behandelingswijze en diverse toepassingsgebieden.

Contacteer ons