Zoeken naar nagelstudio dordrecht

nagelstudio dordrecht
Nagelstudio in Dordrecht Centrum voor Ambachtseconomie.
Het Centrum voor Ambachtseconomie CvAE helpt je bij het vinden van een vakbekwame nagelstylist die precies weet wat jouw nagels nodig hebben en welke manicurebehandeling bij jouw handen past. Gebruik de zoeker en vind een nagelstudio in de omgeving van Dordrecht.
Lyns Nail Salon home.
Gespecialiseerd in Acryl nagels, Gelnagels, Solar Nagels., Pink White Glitter, Manicure en Pedicure! De nieuwste producten en technieken uit Amerika worden gebruikt! Kadotip: wij verkopen ook kadobonnen! Wij werken zowel met als zonder afspraak! 3311 NR Dordrecht. 06 87 347 757.
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Dordrecht, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Beleza Nagelstudio Beautysalon. 4.7 44 reviews. Liliane is gediplomeerd nagelstyliste en schoonheidsspecialiste en trots op haar salon Beleza Nagelstudio Beautysalon aan de Nijenrodeweg in Rotterdam. Hier biedt zij kwaliteit en zorgt ze er altijd voor dat alle behandelingen goed worden uitgevoerd.
Iedere nagelstudio in Dordrecht ziet u hier! Kijk snel. Gesorteerd van Z naar A.
Cannenburg 11 3328 AS Dordrecht 2 km Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? Domela Nieuwenhuisweg 26 3317 SE Dordrecht 17, km Nederland. Telefoon Meer info Route Is dit uw bedrijf? 1 Actuele pagina. Resultaten 1 / 3. Nagelstudio voor uw manicure?
Martine's' nieuwe nagels! LiveLifeGorgeous.
Ze kunnen hun nagelstudio beter NoNo noemen. Amanda92love 16 mei. Ik kwam er namelijk om op te vullen en het zou 25 euro kosten en omdat ze twee nagels met nailart had gedaan waarvan 1 ik achterkwam later thuis helemaal uitgelopen was. Betaalde ik 60 euro jaja ik was echt boos gewoon op hun. Rhonda 16 mei. Nou ik vind dat je met dit soort dingen echt wel Nederlands moet kunnen! De meeste mensen kunnen wel Engels, maar als ik als klant alleen maar Nederlands kan dan moeten ze je toch wel wat kunnen vragen en uitleggen! Ook dat je gewoon niet goed werd geholpen vind ik echt erg. Goed dat je het gepost hebt. Amanda92love 16 mei. 30 euro is opzich niet duur maar kwaliteit had ik er dan ook wel voor verwacht waar jij bent geweest in Dordrecht ben ik bij haar zus in den haag geweest en daar heb ik helemaal geen enkel goed woord voor.
Sense of Beauty Nagelstudio Dordrecht 31 recensies 612 foto's' Facebook.
Plaatsen Dordrecht Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Beauty Salon Nagelstudio Sense of Beauty. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Sense of Beauty. De voeten mogen weer gezien worden. Gellak op de teennagels 15.
Nagelstudio Nagelstudio Nagelstudio Vanessa. Vanessa. Vanessa.
nbsp. Algemene Informatie. voorwaarden. nbsp. Disclaimer. Welkom Copyright op 169 de 2012, website Nagelstudio van Vanessa. nagelstudio Alle Vanessa, rechten een voorbehouden. Openingstijden. professionele Contact. en Adres gediplomeerde route. nagelstudio Fotos. aan Links. huis Gastenboek. met maar liefst 16 jaar ervaring in nagelstyling. Waar u aan het juiste adres bent voor kunstnagels, versteviging van de eigen nagels, allerlei soorten nailart en naildesign, nagelbijters, bruidjes en het verzorgen van de handen met een manicure. nbsp. In de studio wordt uitsluitend gewerkt met topmerken uit de nagelwereld en wordt volledige garantie gegeven op kunstnagels. De nagelstudio is uitgerust met een afzuigsysteem en uit oogpunt van hygiene wordt er in de salon niet gerookt en gegeten. Tevens wordt er voor iedere klant een eigen nagelvijlset gebruikt. De studio is ingeschreven bij de kamer van koophandel KvK 23082911 en heeft een goede aansprakelijksheidsverzekering. nbsp. Veel plezier op deze site en graag tot ziens bij nagelstudio Vanessa. nbsp.
Sisi Perfect Nails.
Solar nagels zijn mooi en dun en hebben een natuurlijke glans. Het is minder chemisch en daardoor beter voor uw natuurlijke nagels. Met onze manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie em blijven deze er mooi uitzien.

Contacteer ons