Zoeken naar nagelstudio dordrecht

nagelstudio dordrecht
Penney's' nagelstudio Dordrecht Nagelstudio dordrecht.
Nagelstudio van Dordrecht en omstreken. Welkom op Penneys nagelstudio. De nagelstudio van Dordrecht en omstreken! Graag stel ik mezelf even voor, ik ben Penney en vanaf 2002 allround gediplomeerd nagelstyliste. Ik sta voor u klaar, om uw handen de glamour en verzorging te geven die ze verdienen.
Sisi Perfect Nails.
Solar nagels zijn mooi en dun en hebben een natuurlijke glans. Het is minder chemisch en daardoor beter voor uw natuurlijke nagels. Met onze manicure blijven uw handen en vooral uw nagels in goede conditie em blijven deze er mooi uitzien.
Lyns Nail Salon home.
Gespecialiseerd in Acryl nagels, Gelnagels, Solar Nagels., Pink White Glitter, Manicure en Pedicure! De nieuwste producten en technieken uit Amerika worden gebruikt! Kadotip: wij verkopen ook kadobonnen! Wij werken zowel met als zonder afspraak! 3311 NR Dordrecht. 06 87 347 757.
Nagelstudio Nagelstudio Nagelstudio Vanessa. Vanessa. Vanessa.
nbsp. Algemene Informatie. voorwaarden. nbsp. Disclaimer. Welkom Copyright op 169 de 2012, website Nagelstudio van Vanessa. nagelstudio Alle Vanessa, rechten een voorbehouden. Openingstijden. professionele Contact. en Adres gediplomeerde route. nagelstudio Fotos. aan Links. huis Gastenboek. met maar liefst 16 jaar ervaring in nagelstyling. Waar u aan het juiste adres bent voor kunstnagels, versteviging van de eigen nagels, allerlei soorten nailart en naildesign, nagelbijters, bruidjes en het verzorgen van de handen met een manicure. nbsp. In de studio wordt uitsluitend gewerkt met topmerken uit de nagelwereld en wordt volledige garantie gegeven op kunstnagels. De nagelstudio is uitgerust met een afzuigsysteem en uit oogpunt van hygiene wordt er in de salon niet gerookt en gegeten. Tevens wordt er voor iedere klant een eigen nagelvijlset gebruikt. De studio is ingeschreven bij de kamer van koophandel KvK 23082911 en heeft een goede aansprakelijksheidsverzekering. nbsp. Veel plezier op deze site en graag tot ziens bij nagelstudio Vanessa. nbsp.
nagelstyliste opleidingscentrum en nagelstudio A.B.Quality Nails.
Welkom bij nagelstudio A.B. Ik ben Alie van Schaardenburg, met 10 jaar ervaring als nagelstyliste bent U op het goede adres voor acrylnagels. Ik ben gespecialiseerd in probleemnagels en nagelbijters. Naast mijn werk als nagelstyliste verzorg ik ook privelessen voor snelcursus acryl en gel nagels zetten, deze cursus kan in overleg samengesteld worden. AANBIEDING: NIEUWE SET NAGELS VOOR 3995, incl. ACRYLOPLEIDING IN DORDRECHT!
Beauty Nails Rosa.
Om mijn kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in het nagelvak, volg ik regelmatig diverse cursussen, o.a. de allround design training en perfectie training bij Pepijn Borrel Academy te Veghel, en bezoek de jaarlijkse beurzen.
Love for Nails Nagelstudio.

Contacteer ons