Resultaten voor kunstnagels haarlem

kunstnagels haarlem
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Haarlem: Boek direct online! Treatwell.
Voor mooie en verzorgde nagels ben je bij Lucky Nails aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem aan het juiste adres. Ben je ontevreden over je eigen nagels? Bij deze nagelsalon kun je terecht voor verschillende soorten kunstnagels, maar ook kun je eigen nagels laten versieren met een mooi kleurtje of nail art.
Queens Nails Haarlem.
Dan bent u bij Queens Nails aan het juiste adres. Queens Nails is inmiddels een begrip in Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in acryl nagels, gel nagels en solarnagels. U kunt bij ons niet alleen kunstnagels nemen, Wij bieden ook goede verzorging voor uw handen, de manicure.
Shellac Nagels Haarlem. Nu bij Beauty Lounge Haarlem.
Shellac nagels, nu verkrijgbaar bij Beauty Lounge in Haarlem. Shellac is een andere categorie nagelversiering dan nagellak of kunstmaterialen als gel of acryl. Toch geeft het de uitstraling van mooie verzorgde nagels, zoals je ook ziet bij kunstnagels. Wat zijn de voordelen van Shellac nagels?
NAGELSTUDIO NAIL DESIGN HAARLEM Kunstnagels Manicure Bruidsnagels Nagelbijten.
Wij bieden u optimale service en een vriendelijk welkom in onze studio in het centum van Haarlem. Bij ons kunt u terecht voor het maken en onderhouden van kunstnagels. Maar ook voor een manicure behandeling om de natuurlijke nagels te verzorgen.
Welkom.
Welkom op de website van Nailstudio Amber! Voor topkwaliteit kunstnagels en pedicure behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 10 jaar een begrip in Haarlem. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van voet, hand en nagelverzorging.
Goedkope nagels in Haarlem: Aanbiedingen tot 70% op nagels in Haarlem GROUPON.nl.
Of heb je misschien een collega die weleens een kortingsbon voor mooie nagels in Haarlem kan gebruiken? Dat is geen probleem, koop dan deze beauty kortingsbon van Groupon, en stuur diegene voor een complete nagel verzorging naar Haarlem voor mooie nagels!
All4women Diva nails Acryl en gelnagels in Haarlem.
Acryl nagelsNu voor maar 35 nieuw set 5 Gellak/ Decoratie. Privé salon in Haarlem wij werken alleen op afspraak Whatsapp 0681601707! Book Nails Now. Er gaat natuurlijk niets boven je eigen nagels. Helaas hebben we niet allemaal mooie lange nagels die er met een goede manicure en een laagje lak fantastisch uitzien. Wil je toch mooie lange nagels, dan zijn kunstnagels een goed alternatief.
De beste manicure by OPI is bij Pure Cosmetics Haarlem Purecosmetics.
Sinds kort gebruiken we bij Pure Cosmetics Haarlem voor de Manicure by OPI de producten van Pro Spa. Dit is de eerste en enige manicure en pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen.
Kunstnagels Nagelstudio Lucky Nails HaarlemNagelstudio Lucky Nails Haarlem.
Er zijn verschillende populaire technieken die kunnen worden gebruikt om langere en mooiere kunstnagels te creëren. Acryl nagels is de oude methode om kunstangels op te brengen en Solar is de nieuwe methode. Opvullen is de nabehandeling voor solar nagels die ongeveer elke 3 a 4 weken nodig is, afhankelijk van de snelheid waarin de natuurlijke nagels groeien. Bij een opvul behandeling wordt de oude laag solar iets dunner gevijld waarna het niet met solar bedekte gedeelte licht wordt opgeruwd en bedekt met solar. De nagels zijn weer als nieuw. Extras Speciale diensten. 2017 Nagelstudio Lucky Nails Haarlem.

Contacteer ons