Zoeken naar kunstnagels naturel

kunstnagels naturel
PRIJSLIJST.
Verwijderen van kunstnagels incl. Verwijderen van gel op tenen: 20. Fantasy sticker, steentje, inlay, waterdecal, airbrush, konad, Moyou enz. Basic: 1/nagel 75/10, nagels. Gecombineerd: 15/nagel, 125/10, nagels. Airbrush/Multi gecombineerd: 2/nagel 15/10 nagels. Gelish gellak handen en voeten. Gelish color: 30.
Kunstnagels kopen? BESLIST.be Ruim assortiment.
Voorgevormde manicure schaal / manicure bowl met een perfecte, ergonomische pasvorm voor ieder hand. De manicure bowl is ideaal voor het losweken en verzachten van de nagelriemen.Ook kunt u op een zachte en veilige wijze gel lak / soak off gels / soak off gel polishes/ kunstnagels verwijderen door deze los te weken in onze manicure bowl / manicure. NATUREL nail tips, breed opzetstuk, 100 stuks.
Schoonheidsinstituut Belleroos Professionele schoonheidsspecialiste Gediplomeerde nagelstyliste Gediplomeerde medische pedicure te Drongen Drongen.
Gelnagels worden gemaakt van een vloeibare substantie, welke met een penseel in een aantal laagjes op de nagel wordt aangebracht en uithardt onder een UV-lamp. Hierbij hebt u de keuze uit nagels met een naturel-look, naturel met wit boordje of uw nagels in één kleur.
Gelnagels Nagelstudio Beautiful Nails by Linde Leuven.
N atuurlijk kan u voor uw gelnagels kiezen voor een French manicure look French Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, en het nagelbed naturel of roze, diverse versieringen, of een afwerking met diverse kleuren of tekeningen of gewoon naturel.
Ultra dunne en sterke gelnagels ProNails Belgium.
Je kan hiervoor de workshop ULTRA NATURAL NAILS volgen bij een ProNails training center in je buurt. Denk incognito gelnagels, flinterdun en toch sterk. Denk kleur, french, of gewoon naturel de perfectie voor alle nagels ligt binnen handbereik! VERDUBBEL JE KLANTENBESTAND EN LAAT JE SALON GROEIEN!
bebeautiful.
Gelnagels.
Wij werken met gel die op uw nagel of kunstnagel worden aangebracht gelnagels.Ook uw tenen kunnen voorzien worden van mooie nagels. De gels worden aangebracht over uw natuurlijke nagels of over uw kunstnagels en zorgen voor een langdurig resultaat. Gelnagels waren echte revolutie op het gebied van verzorgde nagels! Ook als u werkt, de vaat doet of poetst, uw nagels zijn steeds glanzend en mooi van kleur. De gels worden in enkele lagen op de nagels aangebracht. Vervolgens wordt de gellaag onder een UV-lamp uitgehard. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat. Tenslotte eindigen met een verzorgende olie voor de nagelriemen. Om uw gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer één keer om de 2 à 4 weken moeten nabehandeld worden. Wilt u ook perfect gelakte nagels op vakantie, maar u heeft geen zin om nagellak of remover mee te moeten nemen? Dan zijn gelnagels de beste oplossing. U kunt ook kiezen voor een French manicure. French Manicure is een nagel waarbij de rand wit is en het nagelbed naturel of roze.

Contacteer ons