Op zoek naar chinese nagelstudio?

chinese nagelstudio
Nail National.
Wij bieden u een optimale service en een vriendelijk onthaal in een aangenaam, trendy kader. U kan bij ons terecht voor zowel gelnagels, als voor g elpolish de nieuwste methode voor wie niet van vijlen houdt, manicure, maar ook voor pedicure, epilaties en wimper extentions.
Love For Nails Nagelstudio Gent.
Je vraagt je af hoe iemand het hier een dag uithoudt Brussel De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds
In de Brusselse nagelstudios werken vooral Chinese en Vietnamese werknemers. We zoeken uit hoe ze naar ons land gekomen zijn. Soms werken ze hier tegen lage tarieven, zonder sociaal vangnet. Ze moeten een lening afbetalen aan mensenhandelaars. Een vrouw van middelbare leeftijd zat de hele actie lang onverstoorbaar in een hoekje van een nagelstudio, haar handen onder de lampen.
Nagelstudio Beautiful Nails by Linde Leuven.
Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of natuurlijk gewoon om mooie nagels te hebben, kan je bij nagelstudio Beautiful Nails by Linde gel op je eigen nagels of kunstnagels gelnagels laten aanbrengen op je vingers of tenen.
In China krijgt nail art een heel nieuwe betekenis.
Nee, het blijkt een nagelstudio in een Aziatisch shoppingcenter. In China is het concept van je nagels laten doen inmiddels verheven tot een first class designexperience. De nieuwste salons van Lily Nails, een keten met talloze beautystudio's' in Beijing en Shanghai, zijn ingericht als complete ontspanningscentra met wow-factor, en niet alleen voor je nagels. Advertentie Lees hieronder verder. Lily Nails Jin Weiqi. In de hyperdrukke malls van de overbevolkte Chinese metropools wilde Lily Nails zijn klanten een moment van pure ontspanning kunnen bieden.
Nails Beauty à la carte Nagelstudio en schoonheidsoase onder èèn dak.
Lees verder over Welkom in het schoonheidsalon en nagelstudio, Nails Beauty à la carte. Lifting Zonder Chirurgie. Plasma technologie Het milde alternatief voor plastische chirurgie. Een behandeling met de Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor cosmetische chirurgie. De combinatie van plasma en NF lage frequentie technologie maakt de plasma pen wereldwijd uniek. De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk het overtollige huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Lees verder over Lifting Zonder Chirurgie. Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie.
Home.
Mai werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, waarmee de beste zorg voor uw nagels is gewaarborgd. Waar nodig zorgen handschoenen en mondkapjes voor extra hygiëne. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de behandelingen. Wij zijn momenteel gesloten. Mai Nagelstudio Amstelveen.

Contacteer ons