Resultaten voor chinese nagelstudio

chinese nagelstudio
Home JNails Beauty.
Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben, kan je gel of acryl op je eigen nagels of kunstnagels laten aanbrengen. Wie goed voor zijn handen zorgt, kan besluiten deze met enige regelmaat te verwennen met een manicure.
Tran Nail Beautiful nails for a pretty price.
Adres: Bredabaan 649 Merksem, België tel. Naast goede service, biedt Tran Nail nagelstudio ook verschillende nagelproducten aan voor zowel eigen gebruik als professioneel gebruik. Op de site vindt u een geselecteerde lijn aan producten. Meer producten kunt u in de winkel vinden!
In China krijgt nail art een heel nieuwe betekenis.
Is dit soms een nieuw designmuseum? Nee, het blijkt een nagelstudio in een Aziatisch shoppingcenter. In China is het concept van je nagels laten doen inmiddels verheven tot een first class designexperience. De nieuwste salons van Lily Nails, een keten met talloze beautystudio's' in Beijing en Shanghai, zijn ingericht als complete ontspanningscentra met wow-factor, en niet alleen voor je nagels. Advertentie Lees hieronder verder. Lily Nails Jin Weiqi. In de hyperdrukke malls van de overbevolkte Chinese metropools wilde Lily Nails zijn klanten een moment van pure ontspanning kunnen bieden.
Home.
Mai werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten, waarmee de beste zorg voor uw nagels is gewaarborgd. Waar nodig zorgen handschoenen en mondkapjes voor extra hygiëne. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de behandelingen. Wij zijn open! Mai Nagelstudio Amstelveen.
Nail Couture Nail Couture.
Bij ons bent u niet de zoveelste klant met een nummer integendeel, elke nieuwe én bestaande klant is uniek, bij Nail Couture is dit vanzelfsprekend. Correcte prijzen voor een perfecte service! Copyright 2015 2018 Nail Couture All Rights Reserved Medisch Pedicure Praktijk.
Doms / Nancy, Antwerpen Tel: 03233 50. Nagelstudio's' goudengids.be.
Nagelstudio Perfect Nails in het centrum van Antwerpen nabij het centraal station, de Keyserlei en Rooseveltplaats. Als zaakvoerder begon Nancy Doms 26 jaar geleden met manicure en het aanbrengen van kunstnagels en harsnagels, ook gelnagels Shellac" worden geplaatst op een uiterst professionele manier.
Gelnagels Nagelstudio Beautiful Nails by Linde Leuven.
De Voice van Vlaanderen met rode gelnagels en Swarovski-steentjes geplaatst in onze Nagelstudio. De zangeres van Carmine en deelneemster aan Idool en Eurosong met nailart en Swarovski kristallen in onze nagelstudio. Miss Belgian Beauty met naturel gelnagels als afwerking in onze nagelstudio.
Nhi Nails Nagelstudio in Brussel centrum, Brussel Treatwell.
Dans un décor coloré et une ambiance dynamique, léquipe, spécialisée en soin des ongles, se fera un plaisir de vous recevoir pour une manucure, pédicure, une pose de vernis semi-permanent, une pose dongles en gel ou en acrylique. Linstitut se trouve au sein de la galerie Agora, dernier magasin au fond à droite.

Contacteer ons