Zoeken naar kunstnagels amersfoort

kunstnagels amersfoort
Nagelstudio Amersfoort.
Handen zijn uw visitekaartje dus mooi verzorgde handen en nagels is voor vele vrouwen en ook mannen een must. In mijn salon kunt u niet alleen terecht voor het zetten van kunstnagels, maar ook voor een manicure en het lakken van u eigen nagels.
Kunstnagels Gelnagels Nagelstudio, Hoogland, Gemeente Amersfoort.
Mijn nagelstudio is gevestigd in Hoogland Gemeente Amersfoort, is makkelijk bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid! Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn gezellige nagelstudio! Home Waarom Kunstnagels? Mogelijkheden Iets voor mij? Nabehandeling French Pedicure Nail Art Wimperverlenging Foto's' voor en na 1 Foto's' voor en na 2 Foto's' Kunstnagels 1 Foto's' Kunstnagels 2 Foto's' Kunstnagels 3 Foto's' Nailart 1 Foto's' Nailart 2 Foto's' Nailart 3 Foto's' French Pedicure Prijslijst Contactgegevens Links Algemene Site Map.
More Than Hands Nagelstudio in Amersfoort Treatwell.
Dit is een natuurlijk uitziende nagel die lijkt op een French manicure-nagel, maar dan zonder de kenmerkende scherpe smileline en spierwitte rand. Damarys van Nagelstudio More than Hands aan de Coelhorsterappelgaarde in Amersfoort maakt je graag blij met deze trend of een andere mooie nagelbehandeling.
ASIA Nails Massage Asia Nails Massage.
voor het maken van een afspraak: klik op contact, klik op Amersfoort, geef aan voor welke vestiging je een behandeling wil. Asia Nails Spa Pas geopend Nieuwe VESTIGING APELDOORN TEL0648788108.: WE ZITTEN OP DE HOFSTRAAT 14, SCHUIN TEGENOVER DE ACTION EN DE MC DONALDS, KOM GEZELLIG LANGS MET OF ZONDER AFSPRAAK!
Acryl en gelnagels in de buurt van Arnhemseweg, Amersfoort Treatwell.
We hebben 4 salons gevonden. Resultaten inclusief: Kunstnagels. Amersfoort 3 km vanaf Arnhemseweg. 4.9 11 reviews. LadyNail in Amersfoort is een prettige salon aan huis waar je terechtkunt voor al jouw nagelbehandelingen. Eigenaresse Riemke is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het vak, waarbij kwaliteit, hygiƫne en service hoog in het vaandel staan.
Nagelstyliste Bianca voor gelnagels en manicure behandelingen.
U kunt bij mij terecht voor het zetten van gelnagels/ gellak op uw handen en of uw voeten, manicure behandelingen en manicure workshops. Ook verzorg ik Herome promotieavonden bij u thuis of op het werk in Amersfoort e.o. Tot ziens in mijn salon!
s avonds geopend in Amersfoort nagelstudio-info.nl.
Kunstnagelstyliste Inge Hartman Al meer dan 20 jaar perfecte kunstnagels! U kunt kiezen uit French manicure, transparante gel en gekleurde gel. De nagels kunnen worden. Stephanie's' beautysalon Amersfoort. Stephanie's' Beautysalon is de schoonheidssalon van Amersfoort en omstreken gevestigd in de wijk Vathorst.
De beste Nails Spa Welkom.
Acryl nagels zijn zeer mooie kunstnagels. Acryl nagels worden gemaakt door acryl poeder en acryl vloeistof te mengen. Hierdoor krijg je een acrylbolletje welke op de nagels verwerkt kan worden. Tijdens het modelleren van het bolletje op de nagel zal de acryl vanzelf uitharden. Nadat de acryl gehard is kan de nagel in model worden gevijld. De topcoat die hierop komt heeft een mooie glans en blijft zeker 3 weken prachtig glanzen. Ook bij acryl kunt u kiezen uit verschillende tips. De beste Nails Spa Arnhemsestraat 7A 3811 LE Amersfoort 31 611486471.
Prijzen Asia Nails Massage.

Contacteer ons