Meer resultaten voor kunstnagels zaandam

kunstnagels zaandam
Kim's' Nailstudio Beautysalon Stadshart Zaandam.
Kims Nailstudio Beautysalon. Rozengracht 29, 1506 SC Zaandam. Op 9 september 2009 zijn wij gevestigd aan de Rozengracht te Zaandam. Wij zijn de nagelstudio waar u terecht kunt voor uw handen en voeten. Wij zijn gespecialiseerd in kunstnagels, pedicures en epileren.
Welkom.
Privacy verklaring Istrar Beauty / EsPrins. Esther Prins is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens bij Istrar Beauty / EsPrins, gevestigd aan de Opera 111 in Zaandam zoals beschreven in deze privacy verklaring. Welke gegevens worden verwerkt? Ik verwerk bij Istrar Beauty / EsPrins je gegevens doordat je gebruik maakt of hebt gemaakt van mijn diensten of omdat je deze gegevens zelf hebt verstrekt.
Schoonheidssalon Di-Vers Beauty in Zaandam Laat je lekker verwennen!
De opleiding tot nagelstyliste of wimper extensions specialiste wordt zo veel mogelijk op uw persoonlijke wensen ingericht. Wel zo prettig als het om een vak gaat waar persoonlijk contact heel belangrijk is. Di-Vers Beauty Salon. Zuiddijk 55, 1501 CB Zaandam.:
Welkom bij Goldfinger.
Om nu de wimperextentions in zaandam te introduceren is de prijs 60 euro. Verder kunnen we aangeven dat we niet de keuze op mink bonten wimperextentions hebben laten vallen omdat zijde minstens net zo goed is voor uw ogen en veel beter voor de dieren! Zowel dames als heren knippen we fris voor deze warme zomer. Shellac Nagellak behandeling. Een nagellak die uithard door licht, en na aanbrengen en uitharden van meerdere lagen 2 tot 3 weken goed uw nagels beschermd en verfraait. Speciaal alleen voor de eigen natuurlijke nagel, niet verkrijgbaar voor kunstnagels.
Nailart Creations: Gelnagels.
De klant de kunstnagels herhaaldelijk heeft gestoten waardoor er lucht of breuken ontstaan zijn.; De klant ondanks het advies van Nagelsalon Nailart Creations gekozen heeft voor een te lange kunstnagel max 1/3 tip, 2/3 nagelbed. Het copyright op aangebrachte kunstnagels en nailart berust bij Nagelsalon Nailart Creations.
Mystic Beauty Schoonheidssalon.
Ik kan uw wimpers groter, dikker en mooier maken. Ook voor het zetten van kunstnagels kunt u nog steeds bij mij terecht. Ik vertel je graag meer over mijn behandelingen. Stel een vraag. 06 26 93 88 59. Westzijde 245, Zaandam.
Queeny nailstudio beautysalon Stadshart Zaandam.
Queeny nailstudio beautysalon. Rozengracht 83, 1506 SE Zaandam. Welkom bij Queenynails! Elk persoon komt Queeny Nails binnen met andere motivaties maar uiteindelijk hetzelfde doel: Er goed en verzorgd voor de dag uitkomen. Dat kan zijn met.: Mooie verzorgde en gelakte kunstnagels.,
Kim's' nailstudio beautysalon.
Welkom op de website van Kims Nailstudio Beauty Salon! Op 9 september 2009 zijn wij gevestigd aan de Rozengracht te Zaandam. Wij zijn de nagelstudio waar u terecht kunt voor uw handen en voeten. Wij zijn gespecialiseerd in kunstnagels, pedicures en epileren.
Acryl en gelnagels in de buurt van Zaandam, Zaanstad Treatwell.
1 u 30 min. Kunstnagels Pre-Airbrushed, 2 kleuren glitter, Kleuracryl. 1 u 30 min. Toon alle services. 4.4 255 reviews. Voor een goede knip en kleurbeurt zijn zowel mannen, vrouwen als kinderen bij Luciano's' in de Peperstraat in Zaandam aan het juiste adres.

Contacteer ons